Rovatok

450 milliós óvodafejlesztést avattak Makón

Megújult és kibővült a Szikszai György Református Óvoda és Általános Iskola óvodaépülete, a térség országgyűlési képviselője szerint az Isten, haza, család motívumra alapozott pedagógiai program segít megtalálni a boldogulást a mai társadalomban is.

Kocsis Máté: minden eddiginél dinamikusabb gazdasági növekedést várunk

A Fidesz parlamenti frakciója minden eddiginél dinamikusabb és erőteljesebb gazdasági növekedést vár, és ha a növekedés meghaladja az 5,5 százalékot, akkor az embereket segítő példátlan gazdasági intézkedések jöhetnek – közölte a képviselőcsoport vezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Európa-bajnokság összefoglaló

A tegnapi napot bravúros döntentlennel kezdte Magyarország Franciország ellen, gólgazdag mérközést hozott utána a németek és a portugálok összecsapása, majd Spanyolország ismét ikszelt Lengyelország ellen.

Rossi: ez pályafutásom egyik legszebb napja

A szövetségi kapitány Marco Rossi pályafutása egyik legszebb napjának nevezte a szombatit, miután a magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal a Puskás Arénában, a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon.

Jó reggelt, Makó!

Gálaműsorral ünnepelte negyvenéves jubileumát a Maros Táncegyüttes, Varga Zita kapta az Angyalsóhaj Alapítvány elismerését, patinás járművek foglalták el a Glorius előtti teret, Pálosan szép az élet Makón is, Rossi: ez pályafutásom egyik legszebb napja.

Jó reggelt, Makó!

103 végzős diák búcsúzott a Návaytól, minden korosztályt vár az idei nyáron az Erzsébet-ház, ezeréves sírokhoz zarándokoltak a földeákiak.

A méhek védelme – napelemparkok

Mind a házi, mind pedig a vadon élő méhek a legfontosabb beporzó szervezetek, hiszen nélkülük a gazdasági növényeink mintegy 70 %-a sem fordulna termőre.