Rovatok

Milliókat csalt ki idős emberektől

A tetőfedést végző férfiban az idős házaspár egy idő után annyira megbízott, hogy odaadták neki bankkártyájukat és megadták annak PIN-kódját is.

MTÜ: rekordszezont zárt a belföldi forgalom

Rekordszezont zárt a belföldi forgalom, és a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) továbbra is minden eszközével azon dolgozik, hogy a hazai szálláshelyek, vendéglátóhelyek és attrakciók minél több vendéget fogadhassanak, ezzel is támogatva a magyar gazdaság erősödését – szögezte le a Turizmus világnapja alkalmából kiadott hétfői közleményében az ügynökség.

Koszorúzással kezdődött az ünnepi Bartók-hét

A névadó szobrának, illetve Istók Margit emléktáblájának megkoszorúzásával vette kezdetét a péntekig tartó Bartók-hét, amely során előadások, koncertek, zongora- és szoboravató is várja majd az érdeklődőket.

A Makó FC nyerte a megyei rangadót

Egy igazi rangadó hangulatú mérkőzésen múlta felül a hazai Makó FC a Hódmezővásárhely csapatát 1-0-ra. Ezzel már sorozatban a nyolcadik győzelmüknél tartanak a makóiak.

Jó reggelt, Makó!

A Makó FC nyerte a megyei rangadót, Kiszombort célozták meg a határsértők, újabb körözött autót foglaltak le Csanádpalotánál.

Jó reggelt, Makó!

Korda György és Balázs Klári lép fel az Idősek Világnapja alkalmából rendezett ünnepségen, öko-iskola lett a kerek szülinapos Szignum, Orbán: meg kell adni a vidéknek, ami jár neki, októbertől indul a zöld-csok kölcsön az otthonteremtéshez.

Jó reggelt, Makó!

Százharmincnégyen pattannak egyszerre bicajra Földeákon, sok csapadékra lenne szükség a Csanád és Térsége Gazdakör elnöke szerint, Mucsi Tamás is leszavazott az előválasztáson.