Legfrissebb hírek
Folytatjuk a napelem esztétikájával és az új innovatív napelemes megoldásokkal foglalkozó gondolatmenetet, bemutatva azt, hogy a hagyományosan a tetőn elhelyezett napelemeket milyen megoldások fogják váltani a jövőben.
A városháza újabb tere szépülhetett meg: a megújult kistanácskozó teremben a Szügyi László fafaragó művész által készített oltár Karsai Ildikó grafikusművész alkotását fogja körbe. A teremben két tabló is elhelyezésre került, amelyek többek között Csanád vármegye rövid történetét is bemutatják, Halmágyi Pálnak köszönhetően.
Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy csoportban újabb 39 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.
Hetvenöt, többségében idős, krónikus beteg meghalt, és újabb 6688 új fertőzöttet találtak Magyarországon - közölte hétvégi összesítőjében a koronavirus.gov.hu hétfőn. Hozzátették: eddig 5 938 665 embert oltottak be Magyarországon, közülük 5 718 873-an a második, 1 millió 104 ezren pedig már a harmadik adag vakcinát is megkapták.