A változások célja a makói polgármester szerint csakis az lehet, hogy a diákok a legjobb körülmények között tanulhassanak.

A makói Bartók és Almási Iskola tanárai olyan szakmai értéket képviselnek, amely képes arra, hogy hidat alkosson az intézmények között, és a jövőben egy modern, jól felszerelt intézményben biztosítsák a magas színvonalú oktatást minden gyermeknek – mondta el Farkas Éva Erzsébet a Rádió 7 Közös nevező című műsorában. Makó város polgármestere szerint érthető, hogy sokan veszteségként élik meg a Bartók iskola költözését, mert nem kaptak megfelelő tájékoztatást sem az intézmény dolgozói, sem a szülők, akiknek a gyermeke az egyik vagy másik intézményben tanul. A változások azonban, bár járhatnak kellemetlenségekkel, új lehetőségeket hozhatnak, a cél pedig csak az lehet, hogy a diákok a legjobb körülmények között tanulhassanak.

“Azok, akik ezt tovább akarják mélyíteni, vagy politikai ügyet szeretnének kovácsolni, nem a megoldás lehetőségét keresik. A makói gyermekek oktatása nem politikai kérdés. A felújított Almási iskola a térség legmodernebb, legjobban felszerelt intézménye, a változás során azonban csak együttműködve, a pedagógusok, a szülők, illetve a diákok folyamatos szakmai tájékoztatásával lehet előre haladni” – tette hozzá Farkas Éva Erzsébet.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest