Mintegy 2,4 milliárd forintból épült meg a 16 tantermes, legkorszerűbb körülményeket biztosító iskola az Almási utcában, portálunk értesülései szerint elképzelhető, hogy ezt használhatják majd a Bartók tanulói is.

Utolsó munkálatainál tart az Almási iskola területén a város legmodernebb iskolájának kivitelezése, amely mintegy 2,4 milliárd forintból épült fel. A diákok számára itt a legkorszerűbb eszközök állnak majd rendelkezésre, a tanulók így valóban 21. századi körülmények között gyarapíthatják tudásukat egy gyönyörű épületben.

Mindez a mai világban már elengedhetetlen, ezért is volt nagy szüksége Makónak erre a beruházásra, amely most végre megvalósult. Hasonlóan felszerelt és modern intézmény a környéken egyáltalán nincs, így a város joggal lehet büszke új iskolájára.

A portálunkhoz eljutott, egyelőre nem hivatalos információk alapján ráadásul ezt az új intézményt hamarosan nem csak a korábban itt tanulók, hanem a Bartók iskola diákjai is használhatják majd. Úgy tudjuk ugyanis, elképzelhető egy olyan forgatókönyv is, hogy az itteni diákokat áthelyezik az új iskolaépületbe, ahol az oktatás körülményei sokkal jobbak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest