Mától minden nap lesz program a gyerekek különböző korosztályainak.

Ma délelőtt 10-kor a Babusgatóra várják a legkisebbeket – és szüleiket, akiket finom kőttessel is megkínálnak.

Holnap, azaz szerdán délután 4 órától már egészen más korosztálynak mutatják meg hangszereiket az alapfokú művészeti iskola apátfalvi, zenét tanuló diákjai.

Csütörtökön 10 és 11 órától a Felnőni Tilos! együttes vidám műsorát nézhetik meg a gyerekek. A koncertre azokat a kicsiket várják, akik még nem járnak óvodába és szeretik a zenét. Ugyancsak csütörtökön délután 1 órától pedig “íjászharcon” vehetnek részt a felső tagozatos gyerekek a Bökény Népe Egyesület tagjai irányításával a rendőrség melletti zöldterületen.

Pénteken délelőtt 10 és délután 5 óra között háromféle ugrálóvár és euro jumping vár minden gyereket ugyancsak a rendőrség melletti zöldterületen, s ezek használatáért semmit sem kell fizetniük. (Ezeken azonban csak a 65 kilónál könnyebben ugrálhatnak.)

Szombaton délután 2 órakor indul a az apátfalvi tavaszi túra a faluház elől gyalog a Maros-parti Apátfalva-Makó közti ösvényen, kerékpárral pedig a diófáig. Makóról a gyalogosokat autóbusszal viszik vissza a faluházba, ahol vendégül is látnak mindenkit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest