Nem messze a korábbi halálkereszteződéstől.

Pénteken délután fél egy körül egy szerencsétlen előzés miatt sérülhetett meg az a motoros, akinek hosszú percekig küzdöttek az életéért a Makó-rákosi úton, az első felüljárón. Végül mentőhelikopter vitte kórházba.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy egy furgonos és egy motoros balesetezett, és mentőhelikopter érkezett a helyszínre. Az utat a mentés idejére lezárták, sorba fordultak vissza az autók, kamionok, aki csak tudott.

Egy névtelenséget kérő szemtanú azt nyilatkozta portálunknak, hogy a fehér furgon, és a motoros is Makó irányából haladt a felüljárón,amikor elütötte az autó a motorost. A furgon sofőrje továbbhajtott, és azután fordult vissza. Azt nem lehet tudni, hogy ki volt a vétkes, hiszen bárhogyan történhetett a baleset. Minden esetre a baleset után pár másodperccel odaérkezők hívták a mentőket, rendőrséget, és azt nézték, mit csinál a furgonos. A törött tükre tűnt fel nekik először, majd utána látták meg a földön fekvő férfit. Úgy tudjuk egy idős, Makó-rákosi férfit az áldozat.

A felüljárónál lakik Szigetvári Jenő elmondta: ő magát a balesetet nem látta, csak az érkező helikopter és mentő hangjára jött ki a ház elé. Nem tudja mi történhetett, de sokszor nagyobb sebességgel hajtanak ezen az úton, és simán belemennek a beláthatatlan helyzetekbe is. Hozzátette, nagyon sajnálja a sérültet, reméli nem lesz nagy baj.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest