Kigyulladt egy személyautó pénteken Makónál, a Földeáki úton. A mentést a makói egységek végezték el, nem sérült meg senki. A kép illusztráció.

Kétszáz négyzetméteren lángolt az avar pénteken Röszkénél. A szegedi hivatásos és a mórahalmi önkéntes tűzoltók rövid idő alatt elfojtották a lángokat, személyi sérülés nem történt. 

Halálos kimenetelű baleset történt pénteken az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető pályatesten. Álló kamionnak csapódott egy autós a 174-es kilométerszelvényben. A műszaki mentést a szegedi tűzoltók végezték el, a balesetben egy ember életét vesztette, többen pedig megsérültek. 

Jelzett, ezzel életet mentett a szén-monoxid-érzékelő szombaton Szegeden. A város hivatásos egységei méréseket végeztek az épületben, a gázszolgáltató szakemberei a hibás készülékeket a lakók biztonsága érdekében lekapcsolták a hálózatról. 

Baleset történt szombaton Mórahalomnál, az 55-ös úton. A szalagkorlátot átszakítva, az út menti árokba hajtott egy személyautó. A műszaki mentést a szegedi tűzoltók végezték el, a balesetben egy ember sérült meg – írja a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest