Az agydaganata miatt naponta szegedi kezelésre járó 2 és fél éves Pénzes Annabelláért az egész makói térség összefogott.

A helyi faluházba szervez február 5–én délután 2 órára jótékonysági farsangi mulatságot az Apátfalvi Ifjúsági Klub, melyen lesz csillámtetkó, arcfestés, célba dobás, palacsinta, tea, farsangi kvíz, jelmezverseny és tombola, s egy, az agydaganatban szenvedő Annabella gyógyulását támogató doboz.

A kislányt támogatják egyébként a kupakgyűjtéssel a faluban, ahogy teszik ezt Makón, Földeákon, Maroslelén, de még Békés megyében és Pitvarosom is működő Megújuló Közösségek.

Mint arról írtunk a 2,5 éves apátfalvi Pénzes Annabellánál december 9-én állapították meg az agydaganatot, ezért december 27-e óta minden nap viszik a szülei a szegedi klinikára sugárkezelésre, kemoterápiára. Az apuka családjában többeknél is előfordult már ez a betegség.

A család támogatására Magyarcsanádon jótékonysági retro batyus bált rendeznek február 12-én este 7-től a helyi művelődési házban. 2500 forinttól lesz a belépő + tombolatárgy (egy család vagy egy pár = egy tombola), a szervezők, a Magyarcsanádért Egyesület, a polgármesteri hivatal, az időset klubja, valamint a dr. Aboul-Hosn Hussein háziorvos segítségével szervezett bálra. Ezen a hangulatfelelős D+DJ Tibi lesz. A rendezvényen a nagyterem befogadóképessége miatt korlátozott lesz a létszám, és mindenkinek kell védettségi igazolvánnyal rendelkeznie. A részletek Varga Tibortól tudhatók meg a 06-20-482-6051-es telefonszámon, vagy személyesen is lehet érdeklődni a D+D üzletben

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest