Ritkán bukkanni olyan érdekességre, mint az a csaknem 400 millió forintos luxus házcsomag, amit most kínálnak eladásra, méghozzá Makón!

Makó szívében egyedülálló lehetőség rejlik: 7000 m2-es telken, mely magában foglal 4 db teljes értékű luxus magánházat extrákkal (medence, konditerem, szolárium stb.), 1 db 400 m2-es kétszintes raktárt, 1 db 700 m2-es nyitott csarnokot, 1 db felszerelt szerelő műhelyet és jelenleg tüzépként működő vállalkozást vevőkörrel, mely további tevékenységre alkalmas. Kiváló lehetőség befektetőknek és 3 generációs családoknak egyaránt!- szól a hirdetés az ingatlanbazar.hu oldalán.

Az irányár pedig 388.990.000 Ft. A képeket elnézve tényleg igazi luxusbirtokot kap majd a leendő tulajdonos ezért a pénzért 11 szobával, 402 négyzetméteren.

Az ingatlan elsősorban olyan befektetők figyelmét keltheti fel, akik mondjuk szálláshelyek kialakításában is gondolkoznak. Ezekből ugyanis a Hagymatikum miatt már csaknem 100 van a városban. De akár bármilyen vállalkozás, cég is helyet kaphatna benne, most pedig, ahogyan írják tüzépként üzemel.

Ön beköltözne? Mire használná?

Galériát, képek forrását, és a hirdetést itt találja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest