Szeptember óta folyamatosak az edzések a Makói Királyteam Kickbox Akadémiánál. A gyerekek elszántak és komolyan veszik a tréningeket, így bizakodva tekint a jövőbe a vezetőség is.

A 2020-as év még mozgalmakkal teli volt az egyesület számára. Számos rangos versenyen tudtak részt venni akadémia szinten, ami azt jelentette, hogy népes mezőnyben tudtak indulni és szép eredményeket értek el.

– Kiemelném a felnőtt kategóriát, melyben Vörös Attila és Loós Vivien is csapatunkat erősítette – jegyezte meg Loós Csaba edző.

2021-ben nem sok minden történt velünk – emlékezett vissza. Az év elején elmaradt az olaszországi Golden Glove verseny, ami egy rangos eseménynek számít, és ezt követően egészen május-júniusig, hetente lettek volna versenyek – tudtuk meg. Az edző örömmel számolt be a Magyarországon megrendezett világkupáról és a korosztályos Európa-bajnokságról, ahonnan több dobogós helyezést is elhoztak. Felidézte, hogy karácsony előtt övvizsgát tartottak, melyet nem más, mint Király István, a WAKO Kickbox Szövetség európai elnöke vezényelt le. Ez nemcsak a szülőknek volt elismerés, de a gyerekben egyfajta megfelelés volt.

– Meg kell, hogy említsem Nagy Máriát a Makói Katolikus Általános Iskola és Óvoda igazgatóját, akik mindvégig mögöttünk állt, és termet biztosított nekünk. A edzések szeptember óta folyamatosak. Nagy öröm számomra, hogy a gyerek nagy elszántsággal tértek vissza. Ennek pedig az lett az eredménye, hogy az óvodások 80%-a felkerült a nagyokhoz, ahol már nem csak készségfejlesztő játékok vannak, hanem komoly munka – mondta el Loós Csaba.

Hangsúlyozta: bízik abban, hogy az elszántság megmarad, mert akkor bizakodva tekint az idei évre. Terveik között különböző gyakorló versenyek szerepelnek, de szeretnék minél több helyen megmutatni magukat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest