Lassan, de emelkedik Makón a koronavírus fertőzöttek száma, Loós Dominik a sport mellett az érettségire is kiemelten koncentrál, nincs új a nap alatt: Márki-Zay Péter szemrebbenés nélkül, élő adásban hazudik.

Portálunknak Dr. Kurai Dóra háziorvos mondta el a tapasztalatait az utóbbi hetekről, és a hétvégi oltási akcióról a koronavírusjárvány kapcsán. Mint megtudtuk tőle a vakcinák iránt egyenletes, de nem kiugró az érdeklődés, tesztekből viszont hiány van.

Szinte az összes versenyén dobogón végzett a Makói Királyteam Kickbox Akadémia ifjú tehetsége, Loós Dominik, aki az idén nemcsak a tatamin áll kihívások előtt, hanem az iskolában is, ugyanis érettségire készül.

Bár a leginkább és a legtöbben a bankautomata telepítését várják a magyarcsanádiak közül, azért a legnagyobb dobás az idén a község 200 milliós beruházása lesz.

Nincs új a nap alatt: Márki-Zay Péter szemrebbenés nélkül, élő adásban hazudik – minden valószínűség szerint azért, hogy jobb színben tüntesse fel magát a közvélemény előtt. Úgy tűnik, a hataloméhes ellenzék politikai kampányában nem szerepel a szempontok között az igazmondás. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest