A helyi tűzoltók vontatták vissza az útra. Senkinek sem lett semmi baja. A kép illusztráció.

Árokba csúszott egy betegszállító autó kedden Makónál. A város hivatásos tűzoltói vontatták vissza a járművet az úttestre, az autó a beavatkozást követően biztonságban tovább haladhatott, senki sem sérült meg.

Tegnap egyébként, ahogy arról már beszámoltunk, teljes terjedelmében égett egy kazánház egy apátfalvi családi házban. A tüzet a makói hivatásos tűzoltók oltották el két vízsugárral, személyi sérülés nem történt. 

Robbanás történt, majd tűz keletkezett egy családi házban kedden délben Szegeden. A Hunyadi térre riasztották a város hivatásos tűzoltóit. A tűzoltók kiérkezésére a szomszédok egy férfit kimentettek a házból, a sérültet a tűzoltók vitték ki a mentőautóhoz. Azonnal megkezdték az oltást, ekkor már a súlyosan károsodott lakóház tetőszerkezete is beomlott. Kiemelt feladat a beavatkozás során, hogy a ház közvetlen közelében lévő társasházat is megvédjék a károsodástól.  A tűzoltók a létra megtelepítését követően a még ép tetőrészt megbontva oltották a lángokat. Mintegy húsz tűzoltó dolgozott a helyszínen, a munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakembere irányította. A sérültet mentőhelikopter szállította kórházba. Az eset körülményeit vizsgálják a szakemberek. 

Árokba hajtott egy személyautó Domaszéknél, az 55-ös úton. A műszaki mentést a szegedi tűzoltók végezték el, a balesetben egy ember megsérült. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest