Fél nap alatt több, mint hetvenen töltötték ki internetes kérdőívet, az önkormányzat péntekig nyújtja be az ezzel kapcsolatos TOP Pluszos pályázatot. Archív képünkön a pitvarosi disznótoros nap.

A zöldterületek fejlesztésével, illetve a szabadtéri, közösségfejlesztő, közösségerősítő programok programokkal, a parkolóhelyek számával, a vendéglátási, étkeztetési szolgáltatások fejlesztésével kapcsolatos kérdésekben is véleményt nyilváníthat bárki, aki kitölti a Facebookon nyilvánosan közzétett a pitvarosi fejlesztésekkel kapcsolatos igényfelmérést.

Ebben olyan kérdések is szerepelnek, mint: Mennyire ért egyet a településkép fejlesztésének elképzelésével? Fontosnak tartja-e a zöldterületek karbantartását, fejlesztését? Fontosnak tartja-e a gyermekek szabadtéri programlehetőségeinek bővítését? Fontosnak tartja-e a településen a szabadtéri programlehetőségek bővítését? Támogatná-e településen belüli, közösségfejlesztő, közösségerősítő programok, programsorozatok létrejöttét? Milyen közösségerősítő programot fogadna szívesen a településén?

De arra is kíváncsi az önkormányzat: Elégségesnek tartja-e a településen fellelhető parkolóhelyek számát? Szívesen részt venne-e közösségi, kulturális eseményeken a településen belül? Fontosnak tartja-e a vendéglátási, étkeztetési szolgáltatások fejlesztését a településen? Milyen fejlesztést(eket) fogadna a legszívesebben településén?

– A pályázat benyújtásához kötelező felmérni a helyi igényeket, s az igényfelmérőnket eddig hetvenen töltötték ki. A pályázat beadásának határideje, pedig péntek, azaz január 14-e – mondta érdeklődésünkre Radó Tibor polgármester. Hozzátette: A kérdések igencsak konkrétak, azaz illeszkednek a pályázathoz, de az önkormányzat figyelembe vesz minden konkrét, a lakosságtól kapott információt.

Az igényfelmérésben érkezett véleményeket a pitvarosi önkormányzat figyelembe veszi majd a februárban beadandó magyar falus programoknál (melyekben szintén van zöld- és közterületi fejlesztési lehetőség) is, így azt mindenképpen érdemes kitölteni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest