Palánkütésektől volt hangos az Deák Ferenc utcai jégpálya a hétvégén. A Maros Télisport Egyesület két csapata hazai közönség előtt, míg az U12-es korosztály Békéscsabán vívott parázs jégkorong mérkőzéseket.

Szombaton az U10-es csapat játszott Makón a GP Szegedi Vízmű, a Pörgős Pengék és a Csabai Farkasok csapataival. Vasárnap szintén a hagymavárosi jégcsarnokban szerepelt az U8-as korosztály, akik a GP Szegedi Vízmű két csapatával ütköztek meg. Az U12-es csapat Békéscsabán vendégeskedett, ahol a hazai csapattal valamint a Kesi Sólymok és a Szolnoki Búvár Sportegyesület alakulatával mérték össze tudásukat. Gyarmati Roland portálunknak elmondta: a mérkőzéseken foggal-körömmel küzdöttek a makóiak.

– Külön gratulálunk Tóbiás Nellinek, Tóbiás Petinek az ügyes védekezésükért és Tóth Viviennek, hogy sokszor megvédte kapunkat a góloktól. A továbbiakban is örülnénk, ha erősítenék csapatunkat. Ezekben a korosztályokban még nem számolják a gólokat, de az összes mérkőzésen derekasan helyt álltak a gyerekek. Ami látható, hogy az egyre több jégen töltött idő hozni fogja az eredményeket – hangsúlyozta az alelnök.

Ezen a hétvégén, szombaton az U12-es korosztály, vasárnap pedig a felnőttek csapnak össze Makón az új jégcsarnokban ellenfeleikkel. A vendég csapatok a Szarvasi Jégkorong SE, a GP Szegedi Vízmű, és a VSD Párducok lesznek. A bajnokságok 9-14 óráig tartanak és várjuk a szurkolókat is a palánk mellé. Ezeken a napokon 14-19 óráig közönségjég is lesz.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest