Van, ahol a bokor takarja a kilátást, máshol fák, vagy éppen a közlekedési tábla. Néhány helyen pedig egyszerűen egy házfal. Ön melyik makói kereszteződéseket utálja a legjobban?

Nyakunkba vettük a várost ismét, még a havazás előtt. Ezúttal nehezen belátható kereszteződéseket vettünk sorra. Van belőlük elég sok a városban. Most csak néhányat mutatunk. Írja meg nekünk, és küldjön egy fotót róla, Ön szerint hol a legrosszabb a kilátás.

Nem túl sokat lehet látni a sokat emlegetett Lonovics- sugárút és Szegedi utca találkozásánál az autóból, főleg, ha a Kelemen-ház felöl érkezünk. Nem is egyszer történt már itt baleset. Akár percekig is dekkolhatunk, ha balra akarunk kanyarodni, vagy csak egyszerűen át akarunk hajtani az úton. A forgalom nagy, a kilátást pedig fák, parkoló autók is nehezítik.

A másik hasonlóan kellemetlen út a Hold utca és szintén a Lonovics- sugárút találkozása. A Bajcsy- lakótelepről érkezve szinte semmit sem lehet jobbra látni, ha át akarunk autóval hajtani.

A tábla után jóval ki kell dugni az autó elejét, ha szeretnénk belátni az utat. Ráadásul a kerékpárosokra is figyelnünk kell.

A másik nehezen belátható szakasz szerintünk a múzeummal szemben van. Amikor a Rákóczi utcáról akarunk kihajtani, jobbra szinte lehetetlen időben észrevenni a közeledő autókat. Bokor és parkolók is takarják őket. De balra tekintve sem sokkal könnyebb a helyzetünk. Sokszor orosz rulettnek tűnik itt az áthajtás.

Nem jobb a helyzet a Szentháromság és Szép utcák találkozásánál sem. Ugyan most nem parkol autó a bal oldali kavicsos részen, de gyakori jelenség. Olyankor teljesen beláthatatlan a kereszteződés.

Arról nem beszélve, hogy ha kanyarodó busz, vagy nagyobb jármű érkezik, bizony türelmesen meg kell várni, hiszen nehezen férhet itt el több autó.

Egyelőre ezt a néhány esetet vettük számba, de bizony akad még jópár. Írják meg nekünk, hol, mitől nem látnak ki a kereszteződésekben!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest