Nyolc edzőmérkőzéssel készül a tavaszi szezonra a Makó FC. A próbajátékok során a Megye I-től egészen NB2-es szintű csapatokkal mérik össze erejüket, javarészt a Makó Arénában.

Két hetes egyéni felkészülést követően, január 4-én már közösen kezdte meg a ráhangoló edzéseket városunk első számú együttese. A bajnoki fordulók végeztével az együttes erőnléti edzője, egyéni programot írt ki a játékosoknak. Krucsó Ákos asszisztensedző elmondta: a játékosokra állóképességi, törzs- és hátizomzat fejlesztésére szolgáló feladatok vártak.

– A közös munkát egy ráhangoló edzéssel kezdtük meg, majd egy teszt várt a fiúkra, amivel felmérték, hogy milyen állóképességi állapotban vannak, de mivel mindenki becsületesen végig csinálta az otthoni programot, nem volt gond. A hét második felében már a labdás edzésekre koncentrálunk – fejtette ki az asszisztensedző.

Összesen nyolc edzőmérkőzést iktattak be a felkészülési időszakba. Többek között olyan csapatok ellen lépnek majd pályára, mint az NB2-es Békéscsaba I., érkezik csoporttársuk a Szekszárd és a Hódmezővárhely valamint egy külföldi együttes is a Tisza SE. A mérkőzések ingyenes tekinthetők meg, a jelen érvényben lévő jogszabályok miatt azonban védettségi igazolványhoz kötöttek.

Téli felkészülési mérkőzések:

Január 15. 11:00 Algyő

Békéscsaba I. – Makó FC

Január 19. 18:00 Makó

Makó FC – Kiskundorozsma

Január 22. 10:00 Makó

Makó FC – Békéscsaba II.

Január 26. 18:00 Makó

Makó FC – Hódmezővásárhelyi FC

Január 30. 13:00 Makó

Makó FC – Szekszárd

Február 2. 18:00 Makó

Makó FC – Tisza SK

Február 6. 10:00 Makó

Makó FC – Algyő SK

Február 6. 13:00 Makó

Makó FC – SZVSE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest