A képviselők még az óév végén hoztak döntést az idei ülések időpontjáról és napirendjéről.

Megtárgyalta és elfogadta idei munkatervét az apátfalvi képviselő-testület, így meghatározták, hogy az idei első ülésüket január 27-én délután 2 órakor kezdik a községháza házasságkötő termében, napirendjén – többek közt – Ádók János, a megyei közgyűlés tavalyi tevékenységéről szóló beszámolójával, a nemzeti, állami és önkormányzati ünnepek, megemlékezések programtervezetével, az Apátfalvi Értéktár Bizottság tavalyi munkája beszámolójával, de ez alkalommal fogadják el a község idei költségvetését, illetve Bíbic óvoda óvoda nyári zárva tartási rendjét is.

Az ezt követő soros ülések február 24-én, (különféle tájékoztatókkal), március 31-én, (többek közt a háziorvosok és a könyvtár és faluház, valamint a szociális alapszolgáltatási központ és a családsegítő beszámolóival.

Április 28-án a tavalyi helyi adóbevételek, valamint a gyermekvédelmi szolgálat tavalyi munkája is terítéken lesz, május 26-án fogadják el a község 2021-es zárszámadását, kapnak tájékoztatót a képviselők a 2021-es pályázatokról, a június 30-i ülésen számol be a katasztrófavédelem tart szakmai tájékoztatót a Somogyi könyvtár, s hallgatnak meg tájékoztatót az ülésen jelenlévők a Bíbic óvoda és bölcsőde vezetőjétől a következő, azaz a 2022/2023-as nevelési év előkészítéséről, s az induló csoportok létszámának meghatározásától.

A július 28-i ülésen különféle rendeleteket hoznak, majd a testület a nyári szünet után szeptember 29-én ül össze rendes ülésre, melyen meghallgatják a Dózsa György iskola és a Bíbic Óvoda és bölcsőde 2021-2022-es tan-, illetve nevelési évéről szóló tájékoztatót.

Az október 20-i ülésen rendeleteket hoznak és előterjesztéseket hallgatnak meg a képviselők, ahogy ugyanezt teszik a november 24-i ülésen is.

Az idei esztendő legutolsó ülését december 22-re tervezik, ezen elfogadják a testület 2023-as munkatervét, a belső ellenőrzés 2023-as tervét.

A legutóbbi ülésén a testület módosította a szervezeti és működési szabályzatát, s támogatási igényt nyújtott be a községben példásan működő kistérségi start mintaprogramra. Döntött arról is, hogy havi 120 ezer forint+ÁFA összegért továbbra is dr. Ember Alex ügyvéddel marad állandó megbízási szerződésben.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest