A Szuperliga negyedik fordulójában alsóházi rangadóra került sor, ahol a Duocor-Makói SVSE csapata idegenben bizonyult jobbnak ellenfelénél.

December 19-én, Budapesten került sor a Szuperliga negyedik fordulójára, ahol versenyzőink a Morihana-Pénzügyőr SE gárdájával csaptak össze. A makóiak a nyolcadik, a házigazdák a kilencedik helyről várták az összecsapást.

Az alsóházi rangadó szoros küzdelmet ígért, amelyben végül 5,5-6,5 arányban a Duocor-Makói SVSE Sakk Szakosztálya idei első sikerével ért véget. – A tizenkét táblás mérkőzésből négy táblán győzelmet és ötön döntetlent szereztünk. Mihók Olivér csapatunk első táblása és igazi vezéregyénisége, aki zsinórban a második diadalát könyvelhette el és ezzel az eredményével jelen pillanatban a legjobb pontszerzőnk – tájékoztatott Horváth Zsolt. Az egyesület ügyvezető elnöke hozzátette: Mihók-Juhász Barbara, az ifjúsági korú Reviczki Roland és jómaga is magabiztosan gyűjtötték be a teljes pontokat.

A makói csapat továbbra is stabilan a nyolcadik helyen áll; a folytatásra 2022. január 30-án kerül sor, amikor hazánk legerősebb sakkcsapatát, az Aquaprofit-Nagykanizsát fogadják majd.

(Borítókép forrása: Duocor-Makói SVSE Sakk Szakosztálya)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest