Kilencéves korában kezdte, és a mai napig is szerelem a fotográfia Ádók Zsanett számára, aki most olvasóinknak is bemutatja tíz, adventi időszakban készült fotóját.

– Körülbelül kilencéves koromban kezdtem a fotózást édesanyám filmes gépével. Minden zsebpénzem filmekre és előhívásra költöttem – idézte fel portálunknak Ádók Zsanett.

Bár a középiskola után kissé megakadt számára a fotózás, néhány évvel később megvette élete első tükörreflexes fényképezőgépét, amelyet nagyon gyorsan ”kinőtt”, majd két-három évvel ezelőtt beruházott egy komolyabb felszerelésbe. Folyamatosan képzi magát, elvégezte a fotográfus iskolát és neves fotográfusokhoz jár tanulni a mai napig, az iskola elvégzése óta pedig hivatásszerűen űzi a fotózást.

– Örök szerelem a fotográfia az életemben, elmondhatom, hogy a hobbim a munkám és imádom! Kedvenc témám egy-egy apró részlet kiragadása a környezetből, az emberábrázolás, dokumentarista fotózás. Ami képeket most bemutatok, azok az idei adventi időszakban készültek Makón és Kiszomboron, illetve egy az otthonomban. Kedvenc ünnepem a karácsony, szeretem ahogy a város és a szülőfalum ünnepi díszbe öltözik – árulta el a fotográfus, akinek az alábbiakban tíz képét tekinthetik meg olvasóink:

Ádók Zsanett további fotói Facebookon ide kattintva, illetve Instagramon ide kattintva tekinthetőek meg.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest