Bejglivel köszöntötték meg egész éves munkájukat kórház dolgozóinak a Makó FC labdarúgói. A klubtól nem áll távol a jótékonykodás, nemrégiben egy mezt is licitre bocsátottak közösségi oldalukon, melyre december 26-ig várják az ajánlatokat.

Csernus Imrétől a Makó FC ügyvezetőjétől megtudtuk, ezentúl megpróbálnak mindig valami jótékonysági akcióval készülni az ünnepek közül. Elsőként azt találták ki, hogy az egészségügyi dolgozóknak bejglit visznek. Eredetileg ezt maguk a játékosok készítették volna el, de a járványhelyzetre való tekintettel ezt nem tudták megvalósítani, így az NB3- s csapat néhány tagja a sütemények felszeléséből és azok csomagolásából vette ki a részét. Körülbelül 40-50 bejglit nyújtottak át a dolgozók képviselőinek.

– Az egészségügyi dolgozók a járványhelyzetben nagyon sokat tesznek, hogy a makóiakat és a környék közösséget ellássák. Megfeszített munkával dolgoznak és tudjuk, hogy az egészségügyben nincsennek is sokan, ezért úgy gondoltunk megérdemlik ezt a kis figyelmességet. Illetve szerettünk volna egy kicsit visszaadni a makói közösségének, hogy a csaptatot támogatják egész szezonban – hangsúlyozta az elnök.

A csapatnak van egy másik akciója is. Egy mezt és egy dedikált labdát bocsátottak licitre, ami most 65 ezer forintnál jár. Az ügyvezető ezúton is szeretné felhívni a makói és a környéki vállalkozók figyelmét, hogy december 26-a éjfélig még tart a licit. A pénzösszeget a Pápay Endre Oktatási Intézménynek adják majd át.

Az ügyvezető munkáját Sirokmán Zoltán, Juhász Jónás és Babolek Zoltán segítették. A csapatkapitány kiemelte: ezzel a kis aprósággal szerették volna megköszönni a dolgozók az egész éves munkáját, akiknek a világjárvány még jobban megnehezíti a dolgát. Ezzel a kis kezdeményezéssel reméli, hogy mindenkinek szebbé varázsolják az ünnepeket.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest