Szeretnénk megköszönni a makóiaknak az egész éven át tartó támogatást. Úgy döntöttünk, hogy ezt a legjobban úgy tehetjük meg, ha próbálunk visszaadni valamit a közösségnek. Ennek keretében licitre bocsátunk egy kapus mezt és rövidnadrágot, valamint egy, a játékosok által aláírt labdát – írja közösségi oldalán a Makó FC, amely a Pápay iskolát szeretné támogatni a kezdeményezéssel.

A licit kedvezményezettje a Kozmutza Flóra Általános Iskola és Szakiskola Pápay Endre Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény lesz. Ahogy Makón ismerjük: a Pápay Endre Iskola. Az iskolában tanulásban-és értelmileg akadályozott, valamint súlyosan halmozottan sérült gyermekek és tanulók oktatása- nevelése folyik 3- 25 éves korig. Az intézmény egy többcélú gyógypedagógiai intézmény, nevéből adódóan több feladatellátás van jelen: óvoda, általános iskola, fejlesztő nevelés, szakiskola és kollégium. Tanulóik köre többségében helyi, de a térségből is érkeznek hozzájuk gyerekek, akik nagyobb számban hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetűek. A támogatást a fent említett tanulók családjainak megsegítésére szánja az intézmény.

A kezdő licit 40.000 Forintról indul és kommentben – vagy ha valaki névtelenségbe szeretne burkolózni, akkor privát üzenetben – legyenek kedvesek megtenni az ajánlatukat.

A licit vége: 2021.12.26 éjfél. A tárgyakat január elején, a csapattól tudja majd átvenni a kedves nyertes! – olvasható a bejegyzésben.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest