A gyermekvédelemről is szavazhatunk tavasszal, színdarabbal is készültek karácsonyra a nyugdíjasok, fogadóórát tart Lázár János pénteken.

A gyermekvédelemről is szavazhatunk tavasszal: A gyermekek biztonságos fejlődése és az ezt érintő kérdések érthető módon kiemelten foglalkoztatják az magyar állampolgárokat, köztük természetesen a makóiakat is. Megkérdeztük a város polgármesterét is az új gyermekvédelmi törvényről és az ezzel kapcsolatos népszavazásról, ám egyelőre nem kaptunk választ.

Színdarabbal is készültek karácsonyra a nyugdíjasok: Idei utolsó klubfoglalkozását tartott a MENYUKE. A város aktív szépkorú közössége ezúttal már az ünnepekre hangolódott; ajándékozás és közös éneklés, vendéglátás szerepelt a programok között. Karácsonyi műsorral is készültek a közösségnek: Márton apó történetével bebizonyították, hogy néha a kis jócselekedetek rejtik a legnagyobb csodát.

Fogadóórát tart Lázár János pénteken: találkozzunk, beszéljünk Makó, Hódmezővásárhely és a térség ügyeiről– írja közösségi oldalán a térség országgyűlési képviselője.

Rászoruló családoknak segítenek a Návay-s diákok: Két héten át gyűjtöttek adományokat, amit a makói Egyesített Népjóléti Intézménynek vittek el.

Útra kélt az erdő ezer fenyőfája örömet szerezni szerte a világba… Szerettem volna én is hozzájárulni az idősek karácsonyának szebbé tételéhez, ezért ez alkalommal egy fenyőfával kopogtattam be. – írta közösségi oldalán Székely Ildikó önkormányzati képviselő.

Nem várt izgalmak a nemzeti sakk csapatbajnokságon: A Duocor- Makói SVSE Sakk Szakosztályának II. csapata hazai mérkőzésen küzdött meg a Békési TE gárdájával. A bravúr ezúttal elmaradt, játékosaink minimális vereséget elszenvedve a 8. helyen várják a folytatást.

Már 130 család kapta meg a téli tüzelőt: Folyamatosan zajlik a tűzifa támogatások kiszállítása.

Kilenc nyertes pályázat tolta az idén Apátfalva szekerét: A községi önkormányzat céljait kis híján 441 és félmillió forinttal támogatta, uniós források felhasználásával, a kormányzat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest