A Duocor- Makói SVSE Sakk Szakosztályának II. csapata hazai mérkőzésen küzdött meg a Békési TE gárdájával. A bravúr ezúttal elmaradt, játékosaink minimális vereséget elszenvedve a 8. helyen várják a folytatást.

Ismert és már többször legyőzött riválissal küzdöttek meg a makóiak december 5-én; II. csapatunk a békésieket fogadta hazai terepen. A több órás küzdelem komoly izgalmakat hozott, amelynek eredményeként egy minimális, 5-7 arányú vereséget szenvedtünk el. – Amennyire csak lehetett, nyomást gyakoroltunk ellenfeleinkre, azonban a FIDE mester Kecskeméti Árpádnak és az ifjúsági versenyző Jáksó Ábelnek nem sikerült győzelemre váltania a támadó játékuk nyomán kialakuló nyerőesélyes állásaikat. Így csak ketten tudták begyűjteni a teljes pontot – tájékoztatott Horváth Zsolt. A Duocor-Makói SVSE Sakk Szakosztályának ügyvezető elnöke értékelésében gratulált Csikós Mihálynak, aki már közel fél évszázados versenytapasztalattal rendelkezik, valamint Takács Tamás ifjúsági játékosnak is, aki ettől az évadtól kezdve alaptagja a csapatuknak.

A mérkőzés során döntetlent ért el Kecskeméti Árpád, Restás Péter, Martonosi Ádám, dr. Kovács Arthur, Balássy Gábor és Hajnal Bence.

A makói csapat mivel a három fordulóból csak két mérkőzést játszott, ezért most a 8. helyen várja a folytatást.

(Képek forrása: Duocor-Makói SVSE Sakk Szakosztálya)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest