Az NB.II. Dél – keleti csoport 11. fordulójában a Makói KC a Kunszentmártont fogadta az Erdei János Városi Sportcsarnokban. Az őszi szezon utolsó találkozóján hét gólos maros-menti diadal született.

A mérkőzést a tiszta pirosban játszó Makó együttese kezdte jobban, akik egyből bevették ellenfelük hálóját. A Kunszentmárton sem tétlenkedett és a 20. perben sikerül kiegyenlíteniük a játékot, ekkor 8-8 volt az állás. Azonban a maros-partiak hamar visszavették a vezetést és 17-14-es sikerrel vonultak le a pályáról.

A fordulást követően mintha a vendégek kissé bent maradtak voltak az öltözőben, ugyanis a hagymavárosiak teljesen átvették az irányítást. Öt egymás utáni góllal 23-15-re húztak el a 38. percben. A kunszentmártoniaknak csupán szépítő gólokra maradt idejük, az egyenlítést már nem tudták megszerezni.

– Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk, a Kunszentmárton mindig egy nehéz csapat, rutinos játékosokból álló együttes. Durván védekeznek, ez látszódott a játékon is, ennek ellenére úgy gondolom a taktikát a makói fiúk maximálisan betartották, nálunk volt az előny, próbáltuk a gyors lerohanásokat hozni, ezt kértem a fiúktól. – értékelte a találkozót Miksi István edző.

A Makó KC felnőtt férfi csapata nyolc győzelemmel, nulla döntetlennel és három vereséggel, összesen 16 ponttal a tabella 3. fokáról várhatja a tavaszi szezont.

NB II. Dél-keleti csoport XI. forduló

Makó, Erdei János Város Sportcsarnok. Vezette: Kovács István Attila és Turák Lajos

Makói KC – Kunszentmárton KSK 36-29 (17-14)

Makói KC: Balán R 3. – Csányi R. 10, Miksi I. 5, Árokszállási Á. 4, Fodor T. 3, Hegyi N. 3, Gazsó B. 2, Gyöngyi Á. 2, Lajtár K. 1, Szilágyi Z. 1, Valczkai A. 1, Béleczki Á. 1, Bajorhegyi Á. Szabó M. Kocsis P.(K)

Edző: Miksi István

Kunszenmárton KSK: Kiss T. – Branyiczki Gy. 11, Cselovszki Cs. 6, Gelley D. 5, Kovács A. 3, Aranya G. 2, Bernáth Sz. 1, Krasznai G. 1, Békési B., Danku Cs., Losonc L., Polgár A.(K), Subicz A.(K)

Edző: Szőke István

Hétméteres: 4/4 ill. 8/6

Kiállítás összesen: 6p. ill. 12p.

Sárga lap: ifj. Miksi I., Csányi R. ill. Losonc L., Krasznai G., Szőke I.

Piros lap: Krasznai G.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest