Sándorfalván és Szarvason is eredményes volt Panyor Krisztina és kislánya Gera-Panyor Viola. Mindkét futóverseny helyszínéről éremmel a nyakukban tértek haza.

November 20-án rendezték meg a Vll. Fehértavi darufutást, az Adrenalin SE szervezésében. A verseny útja a darvak éjszakázó helyein, festői környezetben vezette a futókat. Panyor Krisztina portálunknak elmondta: először vettek részt ezen a megmérettetésen, és bár hazai terepen futottak, alföldi viszonylatokhoz képest nehéz terep volt.

– A leghosszab távon, a 21 kilométeres számban indultam. A nők között első lettem, abszolútban pedig a 6. helyen végeztem, 1 óra 50 perc alatt sikerült teljesítenem a távot. Elégedett vagyok magammal –emelte ki a terepfutó.

A versenyen kislánya is rajthoz állt a felnőttek között, aki 11 kilométert vállalt magára és a 8. helyen futott be, a 18 versenyzőből. Eredményét szintén éremmel díjazták.

Anya és lánya nem pihent sokat. December 5-én, Szarvason a „Négy évszak az Arborétumban” téli Bolza-kör nevezetű sporteseményen vettek részt. A 2,7 kilométerese távot Krisztina kétszer, Viola egyszer tette meg. Előbbi a 41-50 éves női kategóriában első helyezést ért el, utóbbi a 7-10 éves lány kategóriában ezüst minősítést kapott.

– Hibátlan szervezésű verseny volt. Az útvonalban volt egy kisebb tereprész, ami sáros volt illetve kicsit csöpörgött az eső is, ami miatt fáztunk, de a hangulat, a finom ételek valamint a forró tea kárpótolt minket – összegezte Panyor Krisztina.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest