Többszázan látogattak ki advent második vasárnapján is a Makovecz térre, Jordániában mutatja be a magyar néptánc hagyományait a Forgatós, kisvonattal érkezett a földeáki falumikulás.

Többszázan látogattak ki advent második vasárnapján is a Makovecz térre: A Makói Oltópont vezetője azt kérte az érdeklődőktől, hogy higgyenek a csodában, mert minden nap lehet egy újabb, csodálatos lehetőség, hogy újra erőre kapjunk.

Jordániában mutatja be a magyar néptánc hagyományait a Forgatós: A következő napokban előadásokkal és bemutatókkal is készül a táncegyüttes párosa, akik táncházat is szeretnének tartani a közel-keleti ország rendezvényének keretein belül, amely egy hosszú távú kapcsolat első állomása is lehet a Forgatós számára.

Czirbus Gábor lett a Makói Úszó Klub S. E. elnöke: Az önkormányzati képviselő erről közösségi oldalán számolt be. Megköszönte elődje munkáját is.

Vereséggel zárta az őszi szezont a Makó FC: A Monor otthonában zárta a 2021/2022-es őszi bajnoki szezont a Makó FC. A marosmentieknek nem sikerült a bravúr, a Pest megyeiek otthon tartották a három pontot.

Szoros meccsen győzött a Makói KC: A szomszédvár Algyő együttesét fogadta az őszi szezon 10. fordulójában a Makói KC. Kézilabdásaink bágyadtan kezdték a mérkőzést, de a második félidőben végig uralni tudták a játékot, és magabiztos győzelmet arattak.

Kisvonattal érkezett a földeáki falumikulás: A nagyobbaknak szaloncukrot, míg a kisebbeknek Mikulás csomagot hozott.

Máris összesározták a bökényi utat: Csak az első esős időig kellett várni, hogy valaki összegányolja. Igaz, két jármű nehezen fér el egymás mellett, főleg, ha az egyik nagyobb.

Egyre többen próbálják ki és utaznak a tram-trainnel! Ez a legjobb bizonyíték arra, hogy érdemes volt megépítenünk! – írta közösségi oldalán a térség országgyűlési képviselője.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest