A Monor otthonában zárta a 2021/2022-es őszi bajnoki szezont a Makó FC. A marosmentieknek nem sikerült a bravúr, a Pest megyeiek otthon tartották a három pontot.

Az első tíz percben kiegyenlített játékot mutattak az együttesek, majd a Makónak sikerült több helyzetet is kialakítania. A 14. percben Varga Richárd lőtt a kapu fölé. A félidő lefújása előtt akár vezetést is szerezhettek volna, először Babolek Zoltán került a kapu elé, majd Tamaskó Ádám alakított ki veszélyes helyzeteket.

A szünetben 0-0-s döntetlennel vonultak le a pályáról a csapatok. A második félidőben a Monor már sokkal kezdeményezőbb volt, kontratámadásokkal lepték meg a hagymavárosiakat. Ennek meg is lett az eredménye, a 72. percben a monori Erős Ronald Ervint hagyták egyedül, aki higgadtan tudta átvenni a labdát és helyezte Bordás kapujába a labdát. A maros-partiak a végsőkig küzdöttek és a 93. percben Rózsahegyi Dominiknak sikerült jól kiugratnia Tamaskót, aki azonban hosszan vette át a labdát. A Makónak így nem sikerült a bravúr, pont nélkül utaztak haza.

“Gyenge produkciót nyújtottunk ma, teljesen megérdemelt a hazaiak győzelme, gratulálok nekik. Úgy gondolom, hogy jókor jön a téli pihenő, ránk fér. Büszke vagyok az őszi teljesítményünkre!” – értékelte a mérkőzést a csapat közösségi oldalán Siha Zsolt.

A mérkőzés kimenetelétől függetlenül újonc csapatunk első félévének összesített teljesítménye messze túlszárnyalta a várakozásokat, így minden elismerést és dicséretet megérdemel. A bajnoki pontvadászat februárban folytatódik.

NBIII. Közép-csoport, 20. forduló:

Monor – Makó FC 1-0 (0-0)

Monor, Balassi Bálint utcai Stadion. Vezette: Héra Csanád(Imrő János, Nagy Barnabás)

Monor: Bozsó – Nagy, Barthel, Haragos (Hulicsár, 80.), Annus (Balogh, 89.), Farkas (Ficsor,91.), Hunya, Petrezselyem, Erős, Juhász, Kántor. Vezetőedző: Halgas István

Makó FC: Bordás – Tamaskó, Juhász (Sirokmán, 80.), Dóra, Seres, Babolek, Varga (Horváth, 61.), Széll (Magyar, 61.), Pócs, Sziklási (Rózsahegyi, 80.), Nikitscher. Vezetőedző: Siha Zsolt

Sárga lap: Erős, Annus, Barthel, Farkas ill. Juhász, Dóra.

Gól: Erős R. (72.)

Borítóképünk archívum.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest