A szomszédvár Algyő együttesét fogadta az őszi szezon 10. fordulójában a Makói KC. Kézilabdásaink bágyadtan kezdték a mérkőzést, de a második félidőben végig uralni tudták a játékot, és magabiztos győzelmet arattak.

A kezdő sípszót követően fej-fej mellett haladtak az együttesek egészen a 10. percig, ekkor a Makónak sikerült 10-5-re meglépnie. Majd jött egy vendéghullám, amivel az Algyőik nem csak kiegyenlítették a mérkőzést, de meg is szerezték a vezetést. A 23. percben 15-15 volt az állás. A vendégek tovább hajtottak és a félidőt megnyerve, 18-19-el fordultak az együttesek. A második játékrészben a Makó hamar visszavette a vezetést, a 41. percben 20-20 volt állás, ettől kezdve pedig végig uralták a játékot. Végül magabiztos 37-33-as győzelmet arattak a hagymavárosiak.

Jól kezdtük az első félidőt, de a közepén sok technikai hibát vétettünk, illetve a fiúk egymással kezdtek el foglalkozni. Kértem őket a szünetben, hogy rakjunk rendet a fejekben, ami sikerült is, hiszen mindjárt gyors gólokat tudtunk szerezni. Azt játszottuk, amit a Makó tud és a második félidő játéka alapján megérdemelten tartottuk itthon a két pontot- értékelte a találkozót Miksi István a makóiak vezetőedzője.

Az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzését szintén a városi sportcsarnokban játsza le a Makó. December 11-én 16:00 –tól a Kunszentmárton KSK –t fogadják.

NB II. Dél-keleti csoport X. forduló

Makó, Erdei János Város Sportcsarnok. Vezette: Bozó Zoltán és Mezei Zoltán

Makói KC – QSM Algyő 37-33 (18-19)

Makói KC: Balán R. – Gazsó B. 7, Maróti V. 7, Miksi I. 5, Valaczkai A. 4, Gyöngyi Á. 2, Csányi R. 2, Szilágyi Z. 2, Béleczki Á. 2, Árokszállási Á. 2, Szabó M. 2, Hegyi N. 1, Fodor T., Lajtár K., Kocsis P.(K)

Edző: Miksi István

QSM Algyő: Széll G.- Magyar D. 9, Kádás B. 7, Vass P. 5, Csamangó Zs. 4, Bernáth B. 3, Czirják P. 2, Míg T. 1, Pintér Sz. 1, Tóth B. 1., Engi A., Kosik B., Mészáros D., Morva T., Nagy F., Varga I.(K)

Edző: Prislinger Tibor

Hétméteres: 2/1 ill. 3/3

Kiállítás összesen: 8p. ill. 6p.

Sárga lap: Gyöngyi Á. ill. Morva T.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest