Esővédő tetőre gyűjt a Maros TSE, Csanádalberti most veszi meg a közterületei karbantartását könnyítő gépeket, Havasi Katalin elárulta, hogyan kezdődik meg Magyarországon az 5-11 évesek oltása.

„Ostoba, ostobább, legostobább.” – Márki-Zay Péter Makón is magyarázkodott a sajtónak a sötétben tartott, és trágyával etetett választópolgárokkal kapcsolatban. A kissé zavart eszmefuttatás vége ismét az lett, hogy ostobának nevezte azokat a fideszes szavazókat, akik magukra veszik a szélsőséges kijelentéseit.

Esővédő tetőre gyűjt a Maros TSE: A gyerekek egészségének megóvása érdekében tetővel kötné össze az öltözőket és a jégpályát a Maros Téli Sportegyesület. A pénzbeli támogatásokat az egyesület bankszámlaszámlájára várják.

Lánya, Szűcs Tímea emlékét szeretné megőrizni a kutatásait és utazási élményeit bemutató kötettel: Az On my way (Utamon) címet viselő emlékkönyvön keresztül mutatja be Szűcsné Sipos Andrea lánya izraeli kutatásait, valamint élménybeszámolóit, amelyet várhatóan tavasszal mutatnak majd be Makón, Szegeden és Kiszomboron.

Besegítettem a Mikulásnak! A mai napon segítséget kért tőlem a Télapó – számolt be róla közösségi oldalán Czirbus Gábor pénteken.

Havasi Katalin elárulta, hogyan kezdődik meg Magyarországon az 5-11 évesek oltása: A házi gyermekorvosoknál máris lehet jelezni a szülőknek, hogy szeretnék beoltatni kisgyermeküket a Pfizer koronavírus elleni vakcinájával, ennek alapján mérik fel az igényeket, és tervezik majd meg az oltóhelyeket.

Csanádalberti most veszi meg a közterületei karbantartását könnyítő gépeket: Bár a hat pályázatuk közül öt tartaléklistára került, de azért nem panaszkodhatnak.

Péntektől vasárnapig gyújtogatják a második adventi gyertyákat a kistelepüléseken: Földeákra és Pitvarosra is betoppan majd a Mikulás.

A Mikulás apátfalvi, kövegyi és maroslelei menetrendje: Apátfalván vasárnap lesz mikulásváró, Kövegyen hétfőn az önkormányzat télapója viszi házhoz a csomagokat. Maroslelére is hétfőn megy a Télapó.

Egyre többen használják a tram-traint: Folyamatosan járnak a vasútvillamosok Szeged és Vásárhely között, rengetegen használják a modern, kényelmes és gyors tömegközlekedési eszközt.

Orbán Viktor: Minden településen lesz oltási akciónap – a miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában adott interjút.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest