114 kincset mutat be a makói értéktár az új kötetében, nagy csendben kúszott be az aberráltozós gyűlöletkampány Makóra, karácsonyra elkészül a maroslelei bölcsőde.

114 kincset mutat be a makói értéktár az új kötetében: Szerda este a József Attila Városi Könyvtárban mutatták be a Makó Város Önkormányzata és a Makói Múzeumért és Kultúráért Alapítvány kiadásában elkészült kötetet.

Különdíjas lett Makó a 28. Virágos Magyarország versenyen: Az ország legnagyobb környezetszépítő megmérettetésének idei fordulójára több százan jelentkeztek.

Nagy segítség az időseknek a karácsonyi vásárlási utalvány: Minden körzetben házhoz viszik az önkormányzat ajándékát a képviselők.

Tisztességtelen multik, vigyázó szemeteket Makóra vessétek! A makói gumigyár előre menekült, ahelyett, hogy teljesítette volna, amit vállalt: inkább visszafizeti a munkahelymegtartó támogatások egy részét, csak szabadon kirúghassa az embereket. – írja közösségi oldalán a térség országgyűlési képviselője.

Nagy csendben kúszott be az aberráltozós gyűlöletkampány Makóra: Még az ellenzéken belül is sokan vannak rossz véleménnyel Márki-Zay Péter által használt kampányeszközökről, a független gazdasági szereplőknek pedig rendszerint eszük ágában sincs közösséget vállalni vele, hiszen az őket is minősíti. Megkérdeztük a keddi fórumnak helyt adó Korona Étterem és Pubot, mit gondolnak az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásokról.

Már az új apátfalvi piac üzlethelyiségében dolgoznak a kivitelezők: A múlt hónapban még csak a standot feletti tetőszerkezetet állították fel, mostanra azzal is elkészült a kivitelező Automatix Kft.

Karácsonyra elkészül a maroslelei bölcsőde: A beruházás befejezési határideje december 21-e. Már a belső munkálatoknál tart a kivitelező.

Karikó Katalin a jövő évi Benjamin Franklin-érem egyik díjazottja: Élettudományok kategóriában Karikó Katalin kapja kutatótársával, Drew Weissmannal megosztva a 2022-es Benjamin Franklin-érmet – jelentette be a philadelphiai Franklin Intézet.

Újabb egy héttel meghosszabbítják az oltási akciót: Jelenleg 2,871 millió Pfizer-, 778 ezer Moderna-, 3,1 millió Janssen-, 2,106 millió Sinopharm-vakcina áll rendelkezésre Magyarországon.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest