61 családot támogat idén tűzifával a Givaudan, mézeskalácsot sütöttek az apátfalvi faluházban, minden értelmes javaslatot megfontolnak a tram-train kapcsán.

61 családot támogat idén tűzifával a Givaudan: A Makó Város Fejlődéséért Közalapítványon keresztül 1,3 millió forint támogatást biztosít a cég, 5-5 mázsa tűzifát szállítanak ki a rászorulóknak.

A Tajvani Filmolimpián is sikert arattak a Makói Videóműhely növendékei: 83 film közül szerezte meg az első, valamint második helyezést a műhely két induló csapata a nyolcadik alkalommal megrendezett filmolimpián.

Szerdán mutatják be a makói értéktár kincseit felsorakoztató kiadványt: A kötetet Halmágyi Pál nyugalmazott múzeumigazgató mutatja be, valamint beszélget a szerkesztőkkel a József Attila Városi Könyvtár emeleti dísztermében.

Esélyteremtés a gyermekekért a makói térségben: A valós problémákra reagálva, célzottan segítette a területi különbségekből adódó hátrányokat.

Az éles üzem indítására mindent kijavítunk, és minden értelmes javaslatot megfontolunk, fogalmazott Lázár János. A tram-train kormánybiztosa szerint vannak és biztosan lesznek is még hibák, váratlan helyzetek a vasútvillamossal, hiszen ez a próbaüzem lényege.

Elhagyott mikuláscsomagra bukkanhatnak majd a pitvarosiak: Persze, ha a helyi művelődési ház kezdeményezésére december 6-án meg is lepik egymást a helybéliek!

Nagylak megduplázta a karácsony támogatás összegét: Az eddigi 5 ezer forintról 10 ezer forintra.

Mézeskalácsot sütöttek az apátfalvi faluházban: Harmadjára gyűltek össze ma délelőtt a mézeskalács szakkör szorgos asszonyai, hogy kiszaggassák, kisüssék és díszítsék a finom mézeskalácsokat. Megérkezett a szociális tűzifa is a településre: Már darabolják a rönköket, hogy az ünnepek előtt ki is oszthassák.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest