Meggyújtották az első adventi gyertyát Makón, nem sikerült az őszi szezon utolsó hazai mérkőzése a Makó FC-nek, a lakossági kérésekre koncentrál Székely Ildikó a Járdaprogramban.

Meggyújtották az első adventi gyertyát Makón: A Makovecz téren a VargaBalett Táncműhely és a Forgatós Táncegyüttes adott műsort, az első gyertyát Farkas Éva Erzsébet családjával és Stefán Zoltán lelkésszel közösen gyújtotta meg.

Nem sikerült az őszi szezon utolsó hazai mérkőzése a Makó FC-nek: A Balassagyarmati VSE elvitte a három pontot a Makó Arénából.

Makó, a MI városunk … ahol jó élni: Rozsnyai Renáta edzőterem tulajdonossal beszélgetett a városról a polgármester.

Járdaprogram 2022 – A lakossági kérésekre koncentrál Székely Ildikó: Testületi ülésen döntöttek arról nemrég a képviselők, hogy jövőre mintegy 500 millió forintból újítanak fel járdákat a városban. A következő hetekben végigvesszük a körzeteket és megnézzük hol milyen javítások várhatóak.

Megkezdődött a Maros-partra vezető út burkolatának javítása: A terveink szerint néhány héten belül elkészül. – számolt be róla közösségi oldalán a körzet képviselője.

„Úri vadászok éppen úgy megfordultak ebben a makói csárdában, mint a hallgatag, bennszülött polgárok” – Így emlékezik Juhász Gyula a város legszebb eklektikus épületéről, a Koronáról, amely bár több mint 150 éve épült, a mai napig a város egyik legmeghatározóbb épülete.

Hamarosan kiírják a közbeszerzést a Mezőhegyes-Csanádpalota kerékpárút kivitelezésére: Ha eredményes lesz, akkor akár már tavasszal megkezdődhet az építkezés, mondta el portálunknak Gémes László, a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat elnöke.

Ünnepre várva: Négy hét, amikor sokkal többet kapunk, mint adunk – írja Szekeres Anna blogjában.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest