Remekül szerepelnek a sportolók a Makó Budo Klubban, a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal is csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési Héthez, Apátfalván továbbra is példaéértékű a közfoglalkoztatás.

A november 29-én induló tram-train Magyarország leginnovatívabb, legizgalmasabb és legszexibb beruházása, amely teljesen újszerű a magyar közlekedés patinás történetében. Egy olyan fejlesztés, amivel az életminőség terén Vásárhely egy másik osztályba ugrik, miközben az egész egyetlen fillérjükbe nem került a helyi adófizetőknek. A vasútvillamos minden itt élő ember körérzetét javítja, boldogulását segíti majd – erről beszélt Lázár János kormánybiztos a Rádió 7 Közös Nevezőjének pénteki adásában.

Az idei évben az ökölvívó szakosztály bizonyosodott a legeredményesebbnek a Makó Budo Klubban, amelynek fiatal ökölvívója, Körömi Ábel válogatott sportolóként képviselheti klubját, illetve Magyarországot a nemzetközi versenyeken.

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal is csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési Héthez. Hét épületben helyeztek ki használt elemek gyűjtésére alkalmas gyűjtőedényeket a fenntartható jövőt szolgáló akció keretében, közte a Makói Járási Hivatalba is.

Nagyon jól működik Apátfalván az értékteremtő közmunka, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy novemberben 800, saját nevelésű csirkét tudott szétosztani az önkormányzat a szociálisan rászorultak között.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest