Márki-Zay Péter azt mondta egy fórumon az illegális bevándorlás ellenzőiről és a rezsicsökkentés támogatóiról, hogy sötétben tartott, trágyával etetett gombák – mindez abból a videóból derült ki, amit Dömötör Csaba töltött fel a Facebook-oldalára. A baloldali politikus nem először gyalázta azokat az embereket, akiknek fontos az alacsony energiaár. Márki-Zay többször világossá tette: hatalomra kerülése esetén beengedné a migránsokat és minden családnak havi szinten 32 ezer forinttal kellene többet fizetnie. 

Sötétben tartott, trágyával etetett gombák. Ezt gondolja a baloldal miniszterelnök-jelöltje azokról, akik alacsonyan tartanák az energiaárakat, és ellenzik a migrációt – mindez Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárának a legújabb Facebook-bejegyzéséből derült ki. A bejegyzésben egy videó is szerepel, amin a baloldali politikus gyalázza a rezsicsökkentés támogatóit.  Dömötör szerint a baloldal a patkányozás és a lámpavasazás után még mindig tud súlyosabbat mondani.

Folyamatosan gyalázkodik Márki-Zay

Nem először gyalázza a baloldali politikus a rezsicsökkentés támogatóit.  

Na, a rezsicsökkentés az egyik ilyen népbutítás   – mondta Márki-Zay Péter egy keddi fórumon Gárdonyban. A baloldali politikus szerint mint a rezsicsökkentés, hogy mindent lehet jól csinálni, okosan csinálni, meg lehet ostoba módon csinálni, lehet néphülyíteni.

Gyurcsány jelöltje tehát folytatta a rezsicsökkentés elleni támadását. Márki-Zaynak tehát nem tetszik az, hogy a magyar családok a rezsicsökkentés révén havi 32 ezer forintot spórolnak meg. A baloldali politikus mindezek mellett a benzinárak hatósági rögzítését is támadta.

“Vegyenek kisebb autót”

A baloldali politikus nemcsak a rezsicsökkentést, hanem a benzinárak 480 forintos hatósági áras szabályozását is támadta. Még a múlt héten zavaros magyarázkodásba kezdett „lakossági tájékoztatóján” Márki-Zay Péter, a baloldal közös kormányfőjelöltje az üzemanyagár befagyasztása kapcsán. A baloldali jelölt közölte, hogy rossz, káros döntésnek tartja a benzinár csökkentését, de nincs semmilyen ötlete, hogyan oldaná meg a problémát. Ki fogjuk dolgozni ezt a közeljövőben, tehát fel fogok készülni erre az eshetőségre. Még a választási eredményre… Nincsen most erre program.

Korábban arról beszélt, hogy AZ EMELKEDŐ ÜZEMANYAGÁRAKRA AZ A MEGOLDÁS, HOGY AZ EMBEREK KÖZLEKEDJENEK KISEBB AUTÓVAL, UTAZZANAK TÖBBEN EGYÜTT EGY KOCSIBAN. 

Egy brüsszeli energetikai lobbiszervezetnél dolgozott a rezsicsökkentést támadó Márki-Zay

Írtunk arról is, hogy Márki-Zay egyik önéletrajzában sem tüntette fel, hogy a rezsicsökkentés környékén az Eurelectric bizottsági tagja volt. Pedig fontos lett volna erről tájékoztatnia a közvéleményt, hiszen a globális szervezet több évtizede bejáratos az uniós vezérkarhoz, rendszeresen fogalmazza meg véleményeit és iránymutatásait az Európai Bizottságnak. Egyre inkább érthetővé válik, a baloldal miniszterelnök-jelöltje miért megy el a falig annak érdekében, hogy megszüntesse a magyarok millióinak komoly segítséget nyújtó rezsicsökkentést, miközben Nyugat-Európában hatalmas krízist okoz az energiahiány és az egyre dráguló árak.

Márki-Zay támogatja az illegális bevándorlást

Gyurcsány jelöltje azt is többször világossá tette, hogy befogadná az illegális migránsokat. Szerinte be kell fogadni őket, mert nem bántanak senkit. 

Nemrég a közösségi oldalán tett közzé egy videót, amelyben arról értekezik a bevándorlás kapcsán, hogy „sajnos az integrációban nem jár az élen” az Európai Unió, ezért szerinte Magyarország feladata kellene, hogy legyen, hogy „egy befogadó, szeretetteljes társadalommá” váljon, és fogadja be a bevándorlókat. Mint fogalmaz:

ÉN AZT SZERETNÉM, HOGY HA MAGYARORSZÁGON – AHOL MÁR MOST IS NAGYON SOK KÜLFÖLDÖN SZÜLETETT EMBER ÉL – MI AZ INTEGRÁCIÓBAN LÉPNÉNK ELŐRE – MONDTA, EGYÉRTELMŰVÉ TÉVE, MIGRÁNSOKAT AKAR AZ ORSZÁGBA.

Egy interjúban pedig korábban ezt mondta: “Amiben én változtatnék, az lényegében a gyűlöletkampány felszámolása és az emberséges bánásmód a menekültekkel szemben, akárhonnan is érkezzenek hozzánk”.

Forrás: Origo

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest