Hadik György szerint az oltás életbiztosítás, örömmel fogadják az idősek az önkormányzat ajándékutalványát, hatalmas fenyőfa érkezett a Makovecz térre, kétszázhúsz csokimikulást vásárol a földeáki önkormányzat.

Hadik György szerint az oltás életbiztosítás: A makói főorvost, önkormányzati képviselőt az oltási hét tapasztalatairól kérdeztük. Hadik György portálukon keresztül is arra kér mindenkit, jelentkezzen a koronavírus elleni védőoltásokért.

Jól halad a Hagymatikum építése! Csütörtökön megbeszélést tartottunk Makón a beruházás menetéről, a soron következő feladatokról – számolt be róla közösségi oldalán Lázár János. A politikus hatalmas sikerrel tartotta meg első élő facebookos fogadóóráját is: pörgős Facebook-live-ját komoly érdeklődés kísérte, folyamatosan mintegy hatszázan követték az adást, sok száz kérdés, hozzászólás, észrevétel érkezett a tramtrain kapcsán.

750 méter hosszan, a töltéstől a Lombkorona sétányig 50-60 centiméterrel kiszélesítik az útszakaszt: A csütörtök reggel megkezdett munkálatokat megtekintettük Székely Ildikó Etelkával, a körzet képviselőjével, Mágori András József települési képviselővel, városüzemeltetési tanácsnokkal és a kivitelező Borci Trans Kft. ügyvezetőjével, Boros Sándor úrral – számolt be róla közösségi oldalán Farkas Éva Erzsébet polgármester.

Hatalmas fenyőfa érkezett a Makovecz térre: tegnap délelőtt állították fel a fenyőfát, amely pénteken a díszeit is megkapja majd.

Célegyenesben az Óföldeák-Maroslele közötti eddig kimaradt útszakasz felújítása: Kormányzati támogatásban részesült a beruházás, akár már márciustól megkezdődhetnek a munkálatok.

Vállalkozó javítja a lelei Táncsics utcát: Bárdos Péter, felajánlásként, ideiglenesen a legrosszabb szakaszra hordott zúzott betontörmeléket, de az önkormányzat hamarosan aszfaltoztat is az utcában.

Kétszázhúsz csokimikulást vásárol a földeáki önkormányzat: Nem a képviselők ilyen édesszájúak. Klímát kap a községháza díszterme és a folyosója is.

Pénteken ismét együtt kerékpározhatnak a marosleleiek: Délután egy órakor indul a közös biciklizés a könyvtár elől.

Nagylaki adventi gyertyagyújtások: Vasárnap délelőtt 10-kor Szabó Zoltán Jenő plébános vár mindenkit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest