Karácsonyra feldíszített ablakokkal lehet nevezni, minden jelentkező egy-egy apró ajándékot kap.

Élő Kalendáriumot indít Makón az Infopont, mint Gergely Gábortól megtudtuk, ez a kezdeményezés már országszerte több településen része az ünnepekre készülődésnek, így idén Csermák Szilvia önkormányzati képviselő, Zöld Város Tanácsnok javaslatára a város is csatlakozik hozzá.

A Városi Adventi Naptárhoz olyan makói lakosok csatlakozását várják, akik házaik ablakát feldíszítik karácsony előtt, és szeretnék ezt bemutatni. A jelentkezéseket az infopont@mako.hu címre várják névvel, lakcímmel, és esetleg az akár most még feldíszítetlen ablakról készült képpel, de a részvételi szándékot az InfoPontban személyesen is lehet jelezni.

December 1.-étől kezdve egy-egy ablakot fognak majd bemutatni Facebook oldalon, és arról, hogy hol lehet megnézni a kidíszített ablakokat, egy térképet is szeretnének készíteni, hogy egy séta során a makóiak, vagy éppen a városba érkező turisták megkereshessék.

Több jelentkező esetén a Városi Adventi Naptárba be nem kerülő ablakokat 24.-e után szintén nyilvánosságra hozzák az InfoPont Facebook-oldalán, egy közönségszavazás keretében.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest