Hajnal Gábor november 4-étől a a Szegedi Tudományegyetem Fül-, orr-, gégészeti klinika betege volt, ez alatt Tóth Imre alpolgármester látta el a polgármesteri teendőket. Ma ismét munkába állt.

Visszatért a munkába, s ma már bizottsági üléseken vett részt Hajnal Gábor polgármester, aki a szegedi fül-orr-gégészeti klinikán esett át beavatkozáson.

Ez azért hír, mert a földeáki polgármester (mint az összes többi falu- és városvezető) közszereplő, azaz ami vele történik, az közérdekű. Mindezt pedig a kórházba vonulásáról szóló hírek alatti komment(ek) jegyzői kedvéért kell megírnunk. Azzal együtt, hogy azt azonban nem részletezzük, hogy mivel kezelték vagy műtötték.

(Ha a polgármester történetesen nő lenne és szült volna hivatali ideje alatt, akkor azonban nem csak a tényt, de a gyermek nevét, születési idejét, súlyát, testhosszát és az apja nevét is közzétennénk.)

Hajnal Gábor ma visszavette az összes faluvezetői jog- és munkakört az őt helyettesítő alpolgármestertől, s a testülettel együtt készül a soros, novemberi testületi ülésre.

Ennek a tervezett napirendje szerint a képviselők meghallgatják az előző ülés óta történt legfontosabb eseményekről, történésekről szóló polgármesteri beszámolót, tájékoztatót hallgatnak meg a Návay iskola munkájáról, felülvizsgálják a helyi adórendeleteket, kiválasztják a II. számú orvosi rendelő felújításának műszaki ellenőrét, elbírálják a Vásárhelyi út 19/a. szám alatti ingatlan bérlet iránti kérelmet, de tulajdonosi hozzájárulást is adnak a Modern Városok Program keretében zajló, Vásárhely-Földeák közötti kerékpárút fejlesztései kapcsán az Investment Mérnöki és Fővállalkozói Kft-nek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest