A 21 éves férfi letolt gatyával közeledett a 92 éves nénihez, majd amikor az elküldte, sétálgatni kezdett a szobában, majd a házigazda pénztárcájával távozott. 4500 forintot zsákmányolt.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványa alapján a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte annak a 21 éves endrefalvai férfinek a letartóztatását, aki egy 92 éves nő házában mutogatta nemi szervét, majd kifosztotta a sértettet.

A gyanúsított 2021 novemberében ittas állapotban elhatározta, hogy a 92 éves, megromlott egészségi állapotban lévő sértettől pénzt szerez. A háza nyitott kapuján át bement az idős nőhöz, majd letolt nadrággal az ágyára ült és megkérte, hogy simogassa meg a nemi szervét. A sértett erre nem volt hajlandó és távozásra szólította fel az ittas fiatalt, ám az ehelyett letolt nadrággal sétálgatni kezdett a szobában. Eközben észrevette, hogy a rémült, idős sértett pénztárcája a párnája alatt van elrejtve, elvette a benne lévő 4500 Forintot, majd távozott.

A nyomozó hatóság a férfit szeméremsértés vétsége és kifosztás bűntette elkövetésével gyanúsította meg.

Az ügyészség indítványt tett a férfi letartóztatására, melyet a nyomozási bíró – a bűnismétlés megakadályozása érdekében – egy hónapra elrendelt. A döntés ellen a gyanúsított fellebbezést jelentett be, ezért az még nem végleges.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest