Novemberfest-et tartott a Hagymatikum a hétvégén, Újvároson megkezdődött a 65 év felettiek 10 000 forintos utalványának kézbesítése, Bagossy Norbert szerint mérföldkő lesz a januári arénakoncertjük.

Novemberfest-et tartott a Hagymatikum a hétvégén: Kézműves sörök, szauna, éjszakai fürdőzés, három napon keresztül ismét remek programok a makói fürdőben.

Újvároson megkezdődött a 65 év felettiek 10 000 forintos utalványának kézbesítése: A körzet képviselője arra hívta fel a figyelmet közösségi oldalán, hogy az érintettek is figyeljenek a járványügyi helyzet által megkívánt intézkedések betartására.

Idegenbeli győzelem a Gerjeni SK ellen: Pantelisz Popgeorgiev és Horváth Előd góljaival 0:2-re győzött a Makó FC vasárnap.

Remekeltek a Bartókos diákok a térségi mesemondó versenyen: Többen is továbbjutottak a megyei döntőbe az intézményből.

A Héttorony Fesztiválon nemcsak Makovecz Imre építészete, hanem a zene is előtérbe kerül, amely megtölti a Mester által megálmodott tereket. A Hagymaházban fellépő Bagossy Brothers Company-val a koncertet megelőzően beszélgettünk a fesztiválról, az elmúlt közel két évről, valamint a januári arénakoncertjükről is.

150 zenész vette birtokba az erdélyi Bánffy-kastélyt: Különleges hangulatú történelmi környezet, zenészek kis gyerekektől a nyugdíjas korosztályig, amatőrök, műkedvelők és profik, románok és magyarok, teljes egyetértésben, akiket a rockzene, a zenélés szeretete, élménye hozott össze.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest