Nagy tempóban folyik az építkezés a Hagymatikumban, elektromos autókat népszerűsítettek Makón, szenzációs kedvezmények a Gloriusban.

Nagy tempóban folyik az építkezés a Hagymatikumban. Bár az eredeti ütemezés szerint mostanra már lezárták volna a termálfürdőt a munkálatok miatt, a népszerűsége miatt azonban ezt csak akkor teszi majd meg a kivitelező, amikor már mindenképpen szükséges.

Bemutatót tartott Makón a Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat az elektromos meghajtású autók népszerűsítéséért. A cél, hogy a közeljövőben minden településen lehetőség legyen a töltésre.

– A magyar kormány 80 ezer forintos nyugdíjprémium támogatásához csatlakozva képviselőtársaim megkezdik a 65 év feletti makói időskorúak 10 000 Ft értékű utalványainak kézbesítését. Fogadják szeretetünk és megbecsülésünk ajándékaként! – írta közösségi oldalán Farkas Éva Erzsébet.

A makói Glorius idén is bekapcsolódik a Black Friday kampányba, melyben egyedi áron vásárolható meg a szálloda utalványa. De a hotel már gondol a karácsonyra is, ahová ajándékként lehet négycsillagos élményt adni szeretteinknek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest