Az eredeti ütemezés szerint mostanra már le lett volna zárva a munkálatok miatt, a népszerűsége miatt azonban ezt csak akkor teszi majd meg a kivitelező, amikor már mindenképpen szükséges.

Az elmúlt egy hónapban a megszokott nagy tempóban folyt az építkezés, jó ütemben haladnak a munkálatok, mondta el portálunknak a beruházás projektvezetője. Mint Horváth Attilától megtudtuk,  folytatódott a csúszdatorony építése, a családi élménymedencét, az öltözőblokk falszerkeszetének építése, illetve nagy részben készen vannak  a kültéri medencéhez kapcsolódó közműkiváltások is.

Mivel a közműnyilvántartások nem igazán pontosak, utóbbi áttervezésre is került, és a Nagyér csatorna védelme érdekében a szakemberek statikai megerősítéseket végeztek el.

Az eredeti ütemezés szerint a beruházás mostani szakaszára már lezárták volna a termálfürdőt, annak népszerűsége miatt azonban úgy döntöttek, hogy ezt csak később teszik majd meg.

– A medence használata csak akkor kerül majd felfüggesztésre, amikor már óhatatlanul nagy zajterheléssel, munkafolyamatokkal veszélyeztetnénk a fürdőzőket. – hangsúlyozta portálunknak Horváth Attila.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest