A makói Glorius idén is bekapcsolódik a Black Friday kampányba, melyben egyedi áron vásárolható meg a szálloda utalványa. De a hotel már gondol a karácsonyra is, ahová ajándékként lehet négycsillagos élményt adni szeretteinknek.

A Grand Hotel Glorius nem csupán minőségi szolgáltatásokat nyújt, de folyamatosan megújuló kreatív ötletekkel is szolgál. Újabb akcióikban már a téli szezonra kínálnak kedvezményes lehetőségeket. Ezek egyike a világszerte népszerű kampányhétvégéhez kapcsolódik. – Idén is csatlakozunk a Black Friday-hoz, amelynek keretein belül szemfüles vendégek egyedi kedvezményekkel juthatnak hozzá szállodánk utalványához. A voucher 3 éjszakára és 2 fő részére szól, félpanziós ellátást és kedvezményes Hagymatikum belépőjegyet, városi kerékpárhasználatot is tartalmaz – hívta fel a figyelmet Jakab-Bereczky Edit Tünde. A Glorius értékesítési vezetője hangsúlyozta, a kupon megvásárlására csak november 26-a és 28-a között van lehetőség, és 2022. május 31-éig lehet beváltani. A kampány exkluzivitását fokozza, hogy a szálloda facebook oldalán a hírlevélre feliratkozók extra kedvezménnyel vásárolhatják meg a Black Friday utalványt, így érdemes gyorsnak lenni.

Ebben az esztendőben is mindennél fontosabbá vált, hogy élményt és gondoskodást nyújtsunk egymásnak, mindezt biztonságos körülmények között. Ezt felismerve, a makói négycsillagos szálloda idén is karácsonyi ajándékutalványokkal készül a szeretet ünnepére. Megvásárlásukra november 29-étől egészen december 20-áig van lehetőség a Gloriusban. – A kínálatban 2, 3 illetve 5 éjszakás ajánlat is szerepel, többféle ajándék összeállítással, emellett a nagy népszerűségnek örvendő, extra hosszú érvényességű értékutalvány is megvásárolható. Utóbbi tetszés szerint beváltható éttermi fogyasztásra vagy szállás szolgáltatásra – avatott be a sales manager, aki szerint azért is érdemes kihasználni a lehetőséget, mert az egyedi ötlettel 2021-es árakon lehet a következő évi pihenéshez hozzájutni.

Jakab-Bereczky Edit Tünde kiemelte, hogy a SZÉP kártyával rendelkező vendégek számára is érdemes lesz a kártyáján lévő összeget a Grand Hotel Glorius egyedi kényeztető utalványára fordítani, amellyel a megvásárolt szolgáltatás mellé grátisz pezsgőbekészítést is biztosít a szálloda. A fizetést a SZÉP kártya mellett banki utalással is rendezhetik a vásárlók vagy helyszíni vásárlás esetén készpénzzel vagy hitelkártyával is. További információk a szállodában és a www.glorius.hu/ajandekutalvanyok oldalon találhatók.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest