A Kiváló Együttes cím Arany fokozatával elismert VargaBalett mindkét induló csoportja sikert aratott, hazai pályán győzött a Makó FC, megjelent az utolsø együttes első lemeze, a Vártam rád.

A Kiváló Együttes cím Arany fokozatával elismert VargaBalett mindkét induló csoportja sikert aratott: A makói Arabesque és a szegedi Retiré csoport is az elérhető maximális 50 ponttal érte el első helyezést a XXX. Országos Táncművészeti Fesztiválon, emellett pedig maga a táncműhely is rangos elismerésben részesült a Táncpedagógusok Országos Szövetsége által.

Megjelent az utolsø együttes első lemeze, a Vártam rád: Háromszámos EP-vel mutatkozott be a makói és szegedi tagokból álló modern alternatív rock zenekar, amely a szegedi debütáló koncertet követően várhatóan városunkban is színpadra áll decemberben.

Hazai győzelem az ESMTK ellen: Már a mérkőzés elején vezetett a Makó FC, amelynek sikerült is itthon tartania a három pontot.

Helyzetjelentés az 1. sz. választókörzet idei járda programjáról: Elkészültek a Kisfaludy utca és Hársfa utcai szakaszok.

A következő hónapokban olyasmik történnek majd, amit még senki sem látott. Kezdődött a nyugdíjasoknak kifizetett 80 ezer forintos nyugdíjprémiummal. Folytatódik a 13. havi teljes nyugdíj kifizetésével – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz 29., tisztújító kongresszusán tartott beszédében vasárnap.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest