Háromszámos EP-vel mutatkozott be a makói és szegedi tagokból álló modern alternatív rock zenekar, amely a szegedi debütáló koncertet követően várhatóan városunkban is színpadra áll decemberben.

Számos műfaj találkozik az utolsø dalaiban, mindez pedig nem csoda, hiszen a zenekar tagjai számos együttesben – például a Chasing Rainbowsban, a Kimondhatatlanban vagy a Kétesben – is játszottak, vagy épp zenélnek jelenleg is.

A 2020 nyarán alakult formáció október végén a szegedi IH Rendezvényközpontban mutatta be háromszámos EP-jét, rajta az album címét is viselő Vártam rád című dallal.

Forrás: Facebook / utolsø – fotó: Engi Pálma

Nagy Gábortól, az utolsø gitárosától megtudtuk, mindenképpen magyar nevet szerettek volna adni a bandának, hiszen a dalaik is magyar nyelven íródnak, amely főként Lázár Balázs (spoken word, kiabálás) munkáját dicséri, az alkotó folyamatban viszont mindenki részt vesz, mint fogalmazott, közösen színezik ki a dalt.

A debütáló koncerten pedig már a közönség is közösen énekelte az együttessel a dalokat. Nagy Gábor elárulta, hidegrázós élmény volt ez számára, illetve örömét fejezte ki, hogy a jelenlegi helyzet ellenére meglepően sokan vettek részt a koncerten, ahová számos barátjuk és ismerősük is eljött, hogy támogassa őket.

Hamarosan pedig a makói közönség is találkozhat az utolsøval, hiszen szervezés alatt áll egy koncert a Kelemen házban, ahol több együttessel terveznek színpadra állni.

Az együttes Facebook, Instagram, YouTube, Spotify, Apple Music, valamint Bandcamp profilja ide kattintva érhető el.

Borítókép: Facebook / utolsø

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest