A 2022-es tanévet már a kibővített intézményben kezdik a Juhász Gyula középiskola diákjai, pályaorientációs napot tartott a Szignum, Európa bajnokot köszöntöttek Maroslelén.

A 2022-es tanévet már a kibővített intézményben kezdik a Juhász Gyula középiskola diákjai: Közel 500 millió forintból zajlik éppen az intézmény korszerűsítése, többek között nagyobb tornaterem, szaktantermek, és lézeres lőtér is épül.

Ahol az elképzelések és a lehetőségek találkozhatnak: Hat helyszínen ismerkedhettek meg tegnap a Szignum Kéttannyelvű Egyházi Általános Iskola 5-8. évfolyamos tanulói a helyi továbbtanulási ajánlatokkal.

Várva-várt járdaépítés a Kőrösi Csoma Sándor utcában: 374 méter hosszú új járdával gazdagodnak majd az ott élők – számolt be róla Facebook-oldalán Székely Ildikó.

A szociális szférában dolgozóknak mondott köszönetet közösségi oldalán Farkas Éva Erzsébet polgármester, a Szociális Munka Világnapján.

Két autó ütközött a Justh Gyula utcában, csütörtökön éjjel egy hatvan négyzetméteres melléképület égett teljes terjedelmében Makón.

Európa bajnokot köszöntöttek Maroslelén: A világranglistán 3. helyen álló, az Európa bajnoki címvédő Nagy Ramóna junior kick-box versenyzőt köszöntötték.

Pályázatok teszik lehetővé a csapadékvíz elvezetést Földeákon: Nemrégiben a Bacsó Béla utca egy szakaszán dolgoztak a kivitelezők. Jövőre folytatják a következő szakasszal.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest