Lázár János is felvette a harmadik oltást, közel hatvanan keresték fel a polgármestert fogadónapján, Martonosi György lett Maroslele díszpolgára.

Lázár János is felvette a harmadik oltást: A térség országgyűlési képviselője közösségi oldalán továbbra is arra kér mindenkit, hogy oltassa be magát.

Közel hatvanan keresték fel a polgármestert: A csapadékvíz-elvezetés, a járdaprogram, az adventi programok, valamint az időseknek járó utalványok is szóba kerültek többek között a fogadónapon.

Megnyitotta kapuit a Juhász Gyula a nyolcadikosok előtt: Rendhagyó nyílt napot tartott a Juhász Gyula Református Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola szerdán.

Szállodát és hangversenytermet is terveztek eredetileg a bérpalotába: február 26-án kezdődött Makó egyik legszebb épületének, a mintegy 967 ezer téglából álló neobarokk bérpalotának megépítése, amelyhez számos érdekesség, valamint tragikus történet is kapcsolódik.

Martonosi György lett Maroslele díszpolgára: A település korábbi polgármestere három cikluson keresztül vezette a községet, amely ezalatt az idő alatt hatalmas fejlődésen ment keresztül. Az idén leköszönő polgárőr elnök munkáját Maroslele Községért díjjal ismerték el.

Őszi faültetési program indul Apátfalván: Már lehet igényelni az összesen 150 szivarfa csemetéből, de legfeljebb ötöt, s azokat a ház elé ki is kell majd ültetni.

Jubiláló házaspárokat keresnek Földeákon: 15-20 ezer forint üti a markát azoknak a pároknak is, akik legalább negyedszázada a községben élnek 50-60 éve kötötték össze életüket, de nem itt házasodtak össze.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest