Több mint 5 millióból épül zajvédő fal a város közepén, az órás szakma kulisszái mögé engedett betekintést Pintér Károly, gumicsizmás bácsi biciklizett az M43-ason.

Több mint 5 millióból épül zajvédő fal a város közepén: Zavarja az utcazaj? Építtessen falat az önkormányzattal! A Hollósy Kornélia utcai parkolóban épp folyamatban van a mintaprojekt kivitelezése.

Az órás szakma kulisszái mögé engedett betekintést Pintér Károly: Szakmai tárlatvezetéseket szervez a József Attila Múzeum az új, Adj egy órát Makónak! című kiállításához, amelynek első meghívott vendége Pintér Károly órásmester volt, akivel Szikszai Zsuzsanna igazgató beszélgetett csütörtökön.

Győzelmet is hozott a kecskeméti sakkverseny: az őszi Országos Gyermek és Felnőtt Egyéni Rapid Sakkversenyen a Duocor-Makói SVSE négy játékosa ült asztalhoz. A megmérettetésen Udvardi Zalán a legfényesebb érmet szerezte meg.

Hétfőtől igényelhető a szociális tűzifa Nagylakon: Hétfőtől egészen november 16-ig nyújthatják be a szociális tüzelő iránti igényeket a rászoruló nagylakiak.

Földre dobta a szél a pitvarosi templom toronygombját: Az iskolai focipályán lévő korábbi öltözőépületet is romba döntötte tegnap a viharos erejű szél.

Három kislányt köszöntöttek Apátfalván: Az újszülötteket Szekeres Ferenc polgármester és Kiszely Jánosné alpolgármester látogatta meg és vitt nekik és szüleiknek ajándékot.

Gumicsizmás bácsi biciklizett az M43-ason: A látványra a rendőrök is erősen rácsodálkoztak, majd kimenekítették a biciklist.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest