24 utcában újítanak fel járdákat az idei programban, mintegy 5200 makói idős kap támogatást karácsonyra, legkésőbb december 1-ig telepítik a magyarcsanádi pénzkiadó automatát.

24 utcában újítanak fel járdákat az idei programban: Összesen mintegy 6000 ezer négyzetmétert érint a városban, a járdák nagy többsége térköves lesz, februárra végeznek minddel.

Új hajléktalan szállás épül Makón: A beruházás mintegy 82 millió forintos költségét az idei és a jövő évre osztja ketté az önkormányzat.

Mintegy 5200 makói idős kap támogatást karácsonyra: Az önkormányzat ezzel igyekszik szebbé és könnyebbé tenni a karácsonyi időszakot.

Változik a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadása: Az intézkedésekre a koronavírusjárvány intenzív terjedése miatt van szükség, elsődlegesen telefonos vagy e-mailes kapcsolattartásra kérik az ügyfeleket.

Legkésőbb december 1-ig telepítik a magyarcsanádi pénzkiadó automatát: Nem kell majd utazni a készpénzért.

Már Földeákon is igényelhető a szociális tüzelő: Egyszeri alkalommal tíz mázsa kapható.

Történelmi esemény: november 29-én hajnalban elindul Vásárhelyről az első tram-train! Ekkor már utasokat is szállít, ingyenes lesz és december végéig óránként közlekedik a két város között a “bejáratás” első szakaszában.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest