Az őszi Országos Gyermek és Felnőtt Egyéni Rapid Sakkversenyen a Duocor-Makói SVSE négy játékosa ült asztalhoz. A megmérettetésen Udvardi Zalán a legfényesebb érmet szerezte meg.

A hétfordulós versengésben2 x 15 perces időbeosztású játszmák kerültek lebonyolításra. A felnőttek csoportjába 24-en neveztek, közülük Udvardi Zalán bizonyult a legeredményesebbnek. A makói játékos hat győzelem mellett csupán egyetlen döntetlent adott ki a kezéből, így a dobogó legmagasabb fokára állhatott. – Csapattársa, az ifjúsági korú Gálfi Levente kockáztatott és a hosszabb versenymentes időszak után vállalta az idősebb játékosok elleni szereplést. Végül 3 pontot szerzett és a 16. helyre futott be – tájékoztatott Horváth Zsolt.

A helyi egyesület ügyvezető elnöke elmondta, a gyermek korosztályban, a 2011-2012-ben születettek kategóriájában Győri Gábor és testvére, Győri Bálint nagyszerű eredményt értek el. Mindketten 5-5 pontot gyűjtöttek és így a nevezett 27 sakkozó közül Gábor a 4., Bálint pedig az 5. helyezést érte el.

(Borítókép forrása: Duocor-Makói SVSE Sakk Szakosztálya. Balról a második: Győri Gábor, jobbról a harmadik: Győri Bálint)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest