Kétszáz makói családot segített Czirbus Gábor akciója, cserbenhagyásos károkozás történt a Hold utcán, megkapta a polgármester a földeáki sportcsarnok kulcsait.

Összefogásra hívta a barátait Czirbus Gábor, az eredmény azonban még őt is meglepte. Kétszáz rászoruló makói családnak tudtak tartós élelmiszerekből álló csomagot adni.

Csak maszkban lehet bemenni a Makói Járásbíróság épületébe: Szigorítottak a belépési szabályzatokon a megye összes bíróságán.

Cserbenhagyásos károkozás a Hold utcán: Egészen elképesztő baleset képeit osztották meg a Makón Élek csoportban. Egy autó gyakorlatilag totálkáros lett, az elkövető lelépett.

Elhunyt Hajdu Gábor, a Galamb iskola korábbi igazgatója 79 éves volt.

Retro Halloweenre készül a HelloMi: Sörakcióval, fénydekorációval és a beöltözőknek ajándék itallal is készül a HelloMi Bar&Club szombaton, a Retro Halloween-on.

Apátfalván, Királyhegyesen és Kövegyen is a halottakra emlékeznek: Kövegyen tegnap rendeztek, Apátfalván és Királyhegyesen hétfőn rendeznek megemlékezést halottak napja alkalmából.

Megkapta a polgármester a földeáki sportcsarnok kulcsait: Lezajlott a műszaki átadás-átvétel, a kivitelező átadta a kulcsokat a polgármesternek. Indul a használatbavételi eljárás.

Már nyesik a királyhegyesi út padkáját: Megkezdték az útfelújítást.

November 1-jétől kötelező a maszkviselés a MÁV-Volán-csoport járművein, állomásain és megállóhelyein – közölte a MÁV Zrt. pénteken.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest